Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers

 Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers


Lucky Wheel Spring Edition Quiz by Quiz Diva these are  100% correct answers. Complete your quiz offer with 100% correctly and get credited.

Let’s get started! Use the CLUES on the cards to answer the questions! Can you tell us which holiday we are talking about here?

Options:-


Thanksgiving
Christmas
Halloween
Easter

 Answer : Easter



Q 2. Spring is in the air! Look at the clues on the board and tell us what these two things are!

Options:-


Flowers
Ornaments
Foods
Trees

 Answer : Flowers



Q 3. To which country would we go to view magnificent displays of these trees?

Options:-


Japan
Italy
England
Netherlands

Answer : Japan



Q 4. Take a look at the clue on the board! What does it mark?

Options:-


The end of summer
The middle of spring
First day of spring
Last day of spring

Answer : First day of spring


Q 5. What are we referring to here?

Options:-


Easter egg roll
Snowball fight (with cotton balls)
Pumpkin pie baking day
Cranberry syrup day

 Answer : Easter egg roll



Q 6. Look at the foreign language on the board! It means “Happy Easter” but in which language?

Options:-


Latin
German
Portuguese
Dutch

Answer : German



Q 7. How many of these vegetables are ready to pick in spring?

Options:-


Asparagus and radish
Asparagus and kale
Radish and kale
All of them

Answer : Asparagus and radish



Q 8. Take a look at the clue on the board! Growing in spring, what is the main ingredient of this dish?

Options:-


Cabbage
Spinach
Peas
Leek

Answer : Spinach



Q 9. What are we referring to here?



Options:-


Shabbat
Jewish New Year
Hanukkah
Passover

Answer : Passover



Q 10. Select the animals that wake up in spring!

Options:-


Bats and brown bears
Arctic ground squirrels and bats
All of them
Arctic brown squirrels and brown bears

Answer : All of them



Q 11. Well done for the spring-themed part of the wheel! Here come the general knowledge clues! In which country would you find these two clues?

Options:-


Iceland
Germany
Australia
Canada

Answer : Australia



Q 12. Look at the clues on the cards and find the singer that sang these two songs!

Options:-


Demi Lovato
Lana Del Rey
Madonna
Lady Gaga

Answer : Madonna



Q 13. The wheel spins again! Look at the clues to figure out which event we are referring to.

Options:-


Independence Day
Christmas
Thanksgiving
Easter

Answer : Thanksgiving



Q 14. Tricky, tricky. The wheel is trying to spin you out. What are these clues referring to?

Options:-


Chemistry
Gastronomy
Anatomy
Astronomy

Answer : Anatomy



Q 15. Famous monuments! Where are these located?

Options:-


London
Amsterdam
Paris
Glasgow

Answer : London


 

Q 16. Which famous series are we referring to here?

Options:-


Discoworld
Star Wars
Lord of the Rings
Harry Potter

Answer : Lord of the Rings



Q 17. In which city would you find these two places?

Options:-


Athens
Paris
Florence
Rome

Answer : Rome



Q 18. What are we referring to here?

Options:-


A set of tools
Types of snow leopards
Types of monkeys
Types of whales

Answer : Types of monkeys


 

Q 19. Where do these belong?

Options:-


At court
At sea
In a church
In a chess set

Answer : In a chess set



Q 20. What are these species a type of?

Options:-


Types of Japanese sweets
Tree varieties
Fish
Whales

Answer : Whales



Q 21. What are we talking about here?

Options:-


Roof types
Sewing terms
Insect varieties
Pliers

Answer : Pliers



Q 22. What do these two people have in common?

Options:-


Both were kidnapped
Both lived in Italy for 11 years
Both were actors
Both were assassinated

Answer : Both were assassinated



Q 23. What are we referring to here?

Options:-


Locations
Types of boats
Breeds of horses
Types of tents

Answer : Breeds of horses



Q 24. Where would you find these two cities?

Options:-


El Salvador
Spain
Argentina
Brazil

Answer : Brazil



Q 25. What types of animals are these?

Options:-


Amphibians
Arthropods
Predators
Mammals

Answer : Mammals


Q 26. What type of diet do these two critters have?

Options:-


Detrivorous
Herbivorous
Omnivorous
Carnivorous

Answer : Omnivorous



Q 27. Where would you find these objects?

Options:-


Hospital
Dentist
Construction site
Electrical mechanic’s workshop

Answer : Hospital


 

Q 28. Which country shares borders with the two clues?

Options:-


Denmark
Hungary
Switzerland
Belgium

Answer : Hungary



Q 29. Which country links both words?

Options:-


Greece
Cyprus
England
Italy

Answer : Italy



Q 30. What do these signs stand for on the periodic table?

Options:-


Metal
Non-metal
Metalloid
Gas

Answer : Metal





Previous Post Next Post